S*Lubov Sibiri Voin Malchik MishovKallas:
 Steve (Har övergått till fodervärden)
Kastrerad              
Född: 2017-02-14                          
Färg: Svartsilvertabby (ns 22)
DNA test: A eller AB ej bärare av B, ej bärare av cs (Langford)            
HCM-test:
 2017-10-19 u.a.: 2019-01-24 u.a: 2020-03-11 u.a
2022-06-29 u.a

PKD-test scanning: 2020-03-11 Normal                                                Pyruvate kinase deficiency (PK):  Normal
Steve har fått fyra underbara kullar hos Alerias, Arwati's, Black Beluga's och Pälsänglarnas.                                                              
- Stamtavla / pedigree
Liten kille på 6 veckor
Steve 6 månader

Denne stilige kille har jag samägt med Ewa och Arne Lahti, SE*Arwati´s. Han ägs numera av sina fodervärdar i Holmsund. Han kallas för Steve och han är en riktig kurrmaskin. Han är en fantastiskt charmig kille som får alla på fall! Steve har fått fyra kullar. Kullarna har fötts kullar efter honom hos Black Beluga´s, Alerias, Arwati´s och hos Pälsänglarnas. Det har blivit fantastiskt fina och kurriga kattungar. Själv behöll jag Jane i katteriet, det gick inte att motstå henne.

Han föddes den 14 februari på alla hjärtans dag och var en av sju kattungar i kullen. Voin Malchik betyder liten krigarpojke och när jag och Ewa besökte kullen så visste vi att det var han som var vår drömprins! Han kommer från katteriet S*Lubov Sibiri som ägs av Elisabeth Jönsson och Agnetha Ström. Krigarkillen växte upp hos Agnetha och Tobbe och han blev en hjärtekille hos husse Tobbe som kallar honom för Holmsund. Tusen tack Elisabeth och Agnetha för att vi har fått vår drömprins upp hit i norr!

Nu är Steve pensionerad och bor hos sin familj i Holmsund!