Elena Ferrante: Min fantastiska vännina

Natten till fredag den 13:de födde Nicoletta fem underbara små kattungar. Hon hade en lätt förlossning och hon tog hand om alla små på direkten. Det var en fantastisk natt att se dessa små komma till världen! De små diar, sover och växer så det knakar! Nicoletta är väldigt beskyddande över sina små varför jag inte vill störa henne i onödan och därför inte tagit enskilda bilder på de små ännu. Det viktigaste är att hon får lugn och ro.

En vecka har förflutit och allt är skimrande rosa moln! Nicoletta är en supermamma och sköter de små med största vördnad. Alla kattungarna har mer än fördubblat sin vikt och är väldigt nöjda. De har väldigt runda och goa magar som skriker efter pussar från matte!

Vi har nu ett tema för kullen och vi fortsätter på spåret författare. Denna gång blir det dock en italiensk författare eftersom Nicoletta är från den italienska skådespelarkullen. Temat är efter romansviten, den napolitanska kvartetten, som Elena Ferrante skrivit. Första boken i romansviten heter Min fantastiska väninna (L'amica geniale).

Mor: S*Lince´s Nicoletta Braschi
Far: S*Lubov Sibiri Almas Timbuktov
Födda: 2017-10-13

Nicoletta är HCM-testad 2017-04-25 med friskt och fint hjärta.
Almas är HCM-testad 2017 med friskt och fint hjärta.


Kullens stamtavla SVERAK

Kullens stamtavla Pawpeds