Dan Brown: Änglar och demoner

Denna bestseller-roman, Änglar och demoner, av den amerikanske författaren Dan Brown var ett utmärkt val till kullens tema. Att min fodervärd, Karin, valde det temat har två fina kopplingar till kullens föräldrar Lenuccia och Remiel. Lenuccia har ett italiensk tema då hennes mamma kommer från Lince´s och vi har valt att spinna vidare på den italienska tråden och i denna bok utspelar sig handlingen i Rom. Remiel kommer från Asiris där han och sina sex bröder fick namn efter ärkeänglar och i denna roman förekom ärkeänglarna.
Foto: Karin Lidvall
Kattungarna föddes på natten den 30:e mars och fick samma födelsedag som min man Peter. Det blev fem vackra kattungar, där tre är svartmönstrade och två är svartsolida. Här blev det en jämn kull med tre hanar och två honor. Lenuccia är så beskyddande och tar så väl hand om dem. Alla fem har ökat bra i vikt under sitt första dygn och vi hoppas att det fortsätter att gå bra.

Kullen kommer att växa upp hos min fodervärd, Karin Lidvall, i Umeå.

Mor: CH SE*Alerias Lenuccia Almasovna
Far: SE*Asiris Remiel

Lenuccia är HCM-testad 2018-10-04 med friskt och fint hjärta.
PKD: (Mor Nicoletta fritestades 2019-04. Far Almas fritestades 2019-05).
Blodgrupp: A eller AB, bärare av B-blod.
PKDef: Normal.

Remiel (Tyson) är HCM-testad 2019-01-24 med friskt och fint hjärta. PKD: (Mor LaVista fritestades 2019-03-07. Far Aslan fritestades 2019-04-04).
Blodgrupp: A eller AB, ej bärare av B-blod.
PKDef: fritestad genom föräldrarna.
 

Kullens stamtavla i SVERAK.

Kullens stamtavla Pawpeds.